https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/c2NoYWtlbHN0dXVydC1ubA%3D%3D/628399af01f4f/schakel_header2_2022_1_20220517_124847.jpg

Het team van Schakel Stuurt  

Schakel Stuurt en Rien Regelt, het beste van twee werelden. Samen zijn wij het meest lokale en complete financieel adviesbureau van Bodegraven en omstreken.

Na een bescheiden begin in Waarder groeiden beide bedrijven langzaam maar zeker uit tot bureaus om rekening mee te houden. Inmiddels is er een passend onderkomen gevonden in Pakhuis 80 in Bodegraven.

De succesformule van Schakel Stuurt is zo simpel dat het op de achterkant van een sigarendoosje past: luisteren. Wij luisteren altijd eerst naar onze klanten. We willen weten wie er tegenover ons zit. Waar kom je vandaan en in welke levensfase zit je? Wat zijn je wensen en wat je ambities? Pas als dat helder is, kunnen wij aan de slag.

De beste stuurlui werken bij Schakel

Ons team

Rien

Is jouw businesscoach, aanjager en sparringpartner. Wie ben je en welke kansen liggen er. Heeft plezier in fiscale uitdagingen.

Esther

Jouw salarisadministratie is de uitdaging van Esther zodat je onbezorgd verder kan ondernemen.

Magda

Maakt met plezier van jouw complexe jaarrekening een leesbaar boek en zoekt naar de optimale fiscale oplossingen.

Maurits

Is jouw sparringpartner en kijkt met jou waar je vandaan komt maar vooral waar je naartoe wilt. Ook voor jouw financieringsvraagstukken.

Corrie

Of het nu over BTW, salaris of een Aangifte inkomstenbelasting gaat; dit zijn de terreinen waarop Corrie zich graag beweegt en jou hierbij helpt.

Rob

Is verzekerd van de juiste kennis om jou te ontzorgen op verzekeringsgebied. Van je auto tot aan je bedrijfspand; Rob geeft je de beste adviezen.

Ilona

Kijkt, vergelijkt en staat je bij met al je verzekeringsvragen. Schept helderheid en neemt je mee in deze wereld.

Geertje

Helpt jou je woondromen te realiseren of oversluiten van je hypotheek. Samen zorgen we dat je huis jouw thuis wordt.

Jolanda

Maakt van facturen en investeringen een complete jaarrekening zodat jij weet waar je vandaan komt en kan bepalen waar je naar toe gaat.

Stuurmannen en -vrouwen gezocht

Schakel Stuurt groeit en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega's. We weten dat de arbeidsmarkt krap is en dat werknemers het werk voor het uitkiezen hebben. Toch denken wij dat wij wat moois hebben te bieden. Heb jij financieel talent, wil je werken in een gezellig team dat de mooiste bedrijven tot haar klantenkring mag rekenen en ook nog eens vanuit een modern en origineel kantoorpand werkt?  Reageer dan op een van de onderstaande vacatures of kom eens langs voor een kopje koffie.