https://s3.eu-west-2.amazonaws.com/mindcms-main/c2NoYWtlbHN0dXVydC1ubA%3D%3D/66853200a915d/schakel_groep_juni24_01_2023.jpg

Het team van Schakel Stuurt  

Schakel Stuurt en Schakel verzekert, het beste van twee werelden. Samen zijn wij het meest lokale en complete financieel adviesbureau van Bodegraven en omstreken.

Na een bescheiden begin in Waarder groeiden beide bedrijven langzaam maar zeker uit tot bureaus om rekening mee te houden. Inmiddels is er een passend onderkomen gevonden in Pakhuis 80 in Bodegraven.

De succesformule van Schakel Stuurt is zo simpel dat het op de achterkant van een sigarendoosje past: luisteren. Wij luisteren altijd eerst naar onze klanten. We willen weten wie er tegenover ons zit. Waar kom je vandaan en in welke levensfase zit je? Wat zijn je wensen en wat je ambities? Pas als dat helder is, kunnen wij aan de slag.

Even binnenkijken

Bij Schakel Stuurt

De beste stuurlui werken bij Schakel

Ons team

Rien

Is jouw businesscoach, aanjager en sparringpartner. Wie ben je en welke kansen liggen er. Heeft plezier in fiscale uitdagingen.

Jolanda

Maakt van facturen en investeringen een complete jaarrekening zodat jij weet waar je vandaan komt en kan bepalen waar je naar toe gaat.

Marjolanda

Stelt met plezier jaarrekeningen, consolidaties en belastingaangiften op. En draait haar hand niet om voor complexe vraagstukken.‚Äč

Corrie

Of het nu over BTW, salaris of een aangifte inkomstenbelasting gaat; dit zijn de terreinen waarop Corrie zich graag beweegt en jou hierbij helpt.

Maurits

Is jouw sparringpartner en kijkt met jou waar je vandaan komt maar vooral waar je naartoe wilt. Ook voor jouw financieringsvraagstukken.

Magda

Maakt met plezier van jouw complexe jaarrekening een leesbaar boek en zoekt naar de optimale fiscale oplossingen.

Esther

Jouw salarisadministratie is de uitdaging van Esther zodat je onbezorgd verder kan ondernemen.