Ook zonder personeel hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden

Schakel Stuurt | Zzp'ers en starters

Schakel helpt zzp'ers op weg

Wie als zelfstandige aan de slag gaat, zal merken dat administratie een steeds grotere en belangrijke rol gaat spelen binnen de onderneming. Je moet verantwoorden wat je doet en waarom je dat doet. Je moet diverse vormen van belastingen betalen, een boekhouding voeren en op financieel gebied vooruit plannen. Je moet bonnetjes bewaren, weten wat je aftrekposten zijn en heb je al nagedacht over je pensioenopbouw?

Zomaar een aantal vragen die niet zozeer met de kern van jouw onderneming te maken hebben, maar uiteindelijk wel bepalen of je ook op de lange termijn succesvol kunt zijn. Gelukkig hoef jij als ondernemer naast jouw kernactiviteiten niet ook nog eens in de avonduren een boekhoudstudie te doen. Voor financiële controle en overzicht schakel je ons in.

Wij regelen op een moderne manier jouw boekhouding en houden je door middel van tussentijdse en begrijpbare rapportages op de hoogte van je financiële situatie. Daarnaast bieden wij een luisterend oor, een scherp oog en een vaste hand om jou te ondersteunen bij bedrijfseconomische beslissingen. Waar jij beren ziet op de weg, zien wij alternatieve routes waar je mogelijk zelf nooit aan had gedacht.​

Schakel stuurt op

Administratie
Administratie
Personeelszaken
Personeelszaken
Verzekeringen
Verzekeringen
Financiele planning
Financiële planning
Belastingen
Belastingen
Hypotheken
Hypotheken

Keertje sparren?

Bel Schakel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of stuur ons een mail

0172 - 25 11 80
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00

customassetsiconssparren