Waar stuurt jouw organisatie op aan?

Schakel Stuurt | Organisaties en ondernemingen

Schakel brengt organisaties verder

Wanneer je als ondernemer meer dan 25 werknemers in dienst hebt, dan groeit ook de verantwoordelijkheid voor een gezond en gedegen financieel beleid. Arbeidscontracten moeten worden opgesteld, loonstroken en jaaropgaven moeten in orde zijn, je krijgt mogelijk te maken met ontslagprocedures en hoe zit het precies met loonheffingen? 

En de verantwoordelijk geldt niet alleen voor je personeel, ook je bedrijfsvoering is gebaat bij financiële controle. Wanneer je je financiële geschiedenis in kaart hebt, duidelijke tussentijdse rapportages krijgt en een liquiditeitsprognoses kunt opstellen, dan krijg je meer grip op de toekomst van jouw onderneming.

Schakel Stuurt is een expert op het gebied van financiële bedrijfsvoering en kan jouw organisatie een stap verder helpen. Wij geven niet alleen aan hoeveel je nog kunt lenen, maar denken ook mee over alternatieve opties om de doelen van jouw onderneming te realiseren. Wij brengen de administratie en boekhouding op orde en zijn daarnaast een betrouwbare en professionele fiscale sparringpartner.

Overzicht, advies & antwoorden

Bij Schakel willen we altijd eerst weten wat jouw situatie is. Aan de ene kant gaat het dan om jouw financiën, maar aan de andere kant willen ook graag weten wat jouw doelstellingen zijn als ondernemer. Wat wil je bereiken en waarom? Op basis daarvan gaan wij aan de slag en kunnen wij nadenken over hoe je die doelen het beste kunt behalen. 

Maak kennis

Bel Schakel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of stuur ons een mail. 

0348 - 501633 Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
info@schakeladvies.nl

Schakel stuurt op

Administratie
Administratie
Personeelszaken
Personeelszaken
Verzekeringen
Verzekeringen
Financiele planning
Financiële planning
Belastingen
Belastingen
Hypotheken
Hypotheken

Keertje sparren?

Bel Schakel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of stuur ons een mail

0172 - 25 11 80
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00

customassetsiconssparren