https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/c2NoYWtlbHN0dXVydC1ubA%3D%3D/617158117cff5/av_schakel_advies_aangepast_1_1_20211021_140745.jpg

Schakel stuurt kleine ondernemingen

Voor startende ondernemers of ondernemers die tot 25 mensen in dienst hebben, zijn de bijkomende en verplichte fiscale zaken vaak een tijdrovende bezigheid. Kostbare tijd bovendien, want de tijd die daar in gaat zitten kun je niet besteden aan je onderneming. Er moet een jaarrekening worden opgesteld, een financiële administratie, de salarisadministratie moet geregeld worden, begrotingen, belastingzaken en ga zo maar door.

Gelukkig kun je er ook voor kiezen om deze zaken uit handen te geven. En niet zomaar uit handen, wanneer je een beroep doet op Schakel dan krijg je er meteen een professionele fiscale partner bij. Want de administratie en de boekhouding zijn bij ons in goede handen, maar daarnaast denken wij met je mee en geven we advies waar nodig.

Wat ons betreft draait het namelijk niet om de vraag hoeveel je kunt lenen, maar om wat je wilt bereiken. Als je dat doel helder voor ogen hebt, dan helpt Schakel je graag met het bereiken van dat doel. Op basis van onze expertise en ervaring weten wij namelijk precies waar de valkuilen zitten en de kansen liggen. Wij geven advies, bieden heldere tussentijdse rapportages en sturen bij waar nodig zodat we jouw kunnen ondersteunen bij bedrijfseconomische beslissingen.​

Overzicht, advies & antwoorden

Bij Schakel willen we altijd eerst weten wat jouw situatie is. Aan de ene kant gaat het dan om jouw financiën, maar aan de andere kant willen ook graag weten wat jouw doelstellingen zijn als ondernemer. Wat wil je bereiken en waarom? Op basis daarvan gaan wij aan de slag en kunnen wij nadenken over hoe je die doelen het beste kunt behalen. 

Maak kennis

Bel Schakel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of stuur ons een mail.

0348 - 501633 Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
info@schakeladvies.nl

Verstand van zaken

Wat is jouw situatie?

Welke route je ook kiest als ondernemer, elke situatie kent weer andere regels, valkuilen en kansen. Wij stellen daarom onze expertises af op de weg die jij bewandelt. Zodat jij je volledig kunt richten op jouw onderneming.

Schakel stuurt op

Administratie
Administratie
Personeelszaken
Personeelszaken
Verzekeringen
Verzekeringen
Financiele planning
Financiële planning
Belastingen
Belastingen
Hypotheken
Hypotheken

Keertje sparren?

Bel Schakel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of stuur ons een mail

0172 - 28 11 80
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00

customassetsiconssparren