Schakel Stuurt Maatschap Treur

Schakel Stuurt Maatschap Treur

Schakel direct

Bel 0172 25 11 80
Of mail naar info@schakelstuurt.nl

weg_1_20220518_134048

Sinds 1999 bestierden de ouders van Jeroen een geitenhouderij in Hekendorp. Met veel liefde en wisselend succes. Vanaf 2014 begon het echt goed te lopen en al snel kreeg Jeroen de vraag of hij het samen met zijn vrouw Diana wilde overnemen. Zo geschiedde.

2017

Voor de overname zat Jeroen samen met zijn ouders in een maatschap. Zijn ouders gingen eruit, zijn vrouw Diana trad toe tot de maatschap en de geitenhouderij werd overgenomen. Schakel Stuurt hielp om een mooie uitkomst te realiseren waarbij de ouders én Jeroen en Diana financieel een goede toekomst hebben.

Bedrijfsovername

In huidige maatschap blijven

2019

Het gaat Jeroen en Diana voor de wind. De geitenhouderij wordt verder uitgebreid en het stel investeert in duurzame oplossingen zoals een voerrobot en zonnepanelen. Schakel Stuurt geeft advies en helpt met de financiële afhandeling van de verantwoorde investeringen.

Niet investeren

Wel investeren

2021

Om de belastingdruk te verlagen en geld te sparen voor verdere investeringen is het interessant om de maatschap om te vormen tot een BV. Schakel Stuurt geeft aan wat de mogelijkheden zijn, Jeroen en Diana denken er nog even rustig over na voordat ze hun keuze maken.

BV

Maatschap