Schakel Stuurt Hogendoorn Metselwerk

Schakel Stuurt Hogendoorn Metselwerk

Schakel direct

Bel 0172 25 11 80
Of mail naar info@schakelstuurt.nl

weg_1_20220518_134048

Zzp’er Arjan Hogendoorn begon zijn bedrijf Hogendoorn Metselwerk in 2013. Schakel Stuurt regelde alle randvoorwaarden zoals administratie, verzekeringen en arbeidsongeschiktheid zodat Arjan zich kon richten op waar hij goed in is: hard werken en groeien.

2018

Na 5 jaar hard werken stond Arjan voor een keuze: personeel aannemen of niet? Schakel Stuurt gaf advies en uitleg over wat daarvoor nodig is en wat een werknemer precies kost. Arjan hakte de knoop door en nam personeel in dienst.

Personeel aannemen

Zelfstandig blijven

2019

Wie eenmaal personeel aanneemt moet ook zijn rechtsvorm heroverwegen. Blijf je een eenmanszaak of zet je het om in een BV? Schakel Stuurt adviseerde dat laatste om belastingdruk te verminderen, om investeringsmogelijkheden te vergroten en om de aansprakelijkheid beter te regelen.

Eenmanszaak

BV

2021

Arjan blijft onverminderd doen waar hij goed in is en dat is hard werken. Zijn bedrijf groeit gestaag en nu zakelijk alles goed is geregeld geeft Schakel Stuurt ook op privégebied advies. Is het beter voor Arjan om een huis te kopen of om er zelf een te bouwen? Dat besluit zal Arjan in overleg met Schakel Stuurt en met een oog op de resultaten snel nemen.

Huis kopen

Huis bouwen