Schakel Stuurt Fysiotherapie@Maxima

Schakel Stuurt Fysiotherapie@Maxima

Schakel direct

Bel 0172 25 11 80
Of mail naar info@schakelstuurt.nl

weg_1_20220518_134048

Annet van Eijk is sinds 2012 praktijkhouder van Fysiotherapie@Maxima in Waarder. Door de jaren heen deed ze verschillende keren een beroep op Schakel Stuurt voor advies en ondersteuning bij de ondernemersvragen waar ze tegenaan liep.

2012

Als beginnend praktijkhouder heeft Annet veel aan haar hoofd. Zo wilde de huurovereenkomst maar niet rondkomen. Dat liep al tien maanden. Toen kwam ze in contact met Schakel Stuurt. Twee dagen later was de huurovereenkomst rond.

2014

Na 2 jaar als praktijkhouder bleek de bestaande ruimte al te klein. Er moest een nieuwe fysiopraktijkruimte komen met ruimte voor fitness. Schakel Stuurt stond continu paraat om advies te geven en te helpen bij de zakelijke afhandeling.

Extra praktijkruimte

Doorgaan op huidige situatie

2015

Dankzij de extra praktijkruimte en de combinatie met fitness bleef Fysiotherapie@Maxima groeien. Aan het huurcontract van het pand werd een optie tot koop toegevoegd en de eenmanszaak werd omgezet in een BV. Ondertussen hielp Schakel Stuurt waar mogelijk met alle administratieve en financiële randvoorwaarden.

Eenmanszaak

BV

2021

Het einde van het huurcontract komt in zicht en dus staat het volgende keuzemoment voor de deur: huren of kopen? Schakel Stuurt voorziet Annet uiteraard van advies en schetst de mogelijkheden en de risico’s.

Pand kopen

Pand bouwen