Maak advies te gelde

Schakel Stuurt | Onze expertises

Onze expertises

Wij kunnen je helpen met alle fiscale vraagstukken die je hebt omtrent jouw onderneming of organisatie. Van het huren van een pand tot het ontslagrecht, en van het op orde brengen van de administratie tot het meeschrijven aan jouw ondernemersplan: onze experts staan voor jou klaar.

Schakel Stuurt - Administratie

Administratie

Als ondernemer staat je administratie vaak ongemerkt op het tweede plan. En dat is zonde. Laat ons orde op zaken stellen zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de administratie en er tegelijkertijd weer grip op krijgt.

Schakel Stuurt - Belastingen

Belastingen

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, erfbelasting; we kunnen nog wel even doorgaan. Belastingen horen bij het ondernemerschap, maar is vaak niet het meest favoriete onderdeel ervan. Wij nemen je graag deze zorg uit handen.

Schakel Stuurt - Personeel

Personeelszaken

Als ondernemer draag je verantwoordelijkheid voor jouw personeel. Je moet arbeidscontracten in orde maken en loonstroken versturen. Je moet weten wat je kunt doen bij arbeidsongeschiktheid en hoe handel je een eventueel ontslag af? Wij staan voor je klaar om alles op orde te krijgen.

Schakel Stuurt - Financiele planning

Financiële planning

Ondernemen is vooruit denken, het liefst op meerdere gebieden tegelijkertijd. Je moet je financiele verleden kennen, rekening houden met risico's, afschrijvingen en belastingen om te weten waar je nog kunt groeien en om tijdig bij te kunnen sturen. Laat dat nou onze specialiteit zijn.

Schakel Stuurt - Hypotheken

Hypotheken

Ook bij het kopen van een woning is het belangrijk om te weten wat je financiele situatie is. Er komt bovendien zoveel bij kijken dat onafhankelijk en persoonlijk advies van iemand die er kijk op heeft vaak meer dan welkom is. Wij leiden je graag door dit traject heen.

Schakel Stuurt - Verzekeringen

Verzekeringen

Van bedrijfspand en leaseauto tot de aansprakelijkheid van werknemers; als ondernemer wil je van a tot z goed verzekerd zijn. Schakel Stuurt regelt dat. Wij zorgen voor een verzekeringspakket op maat zodat jij met een gerust hart je bedrijf kunt runnen.

Onze voordelen

Bij Schakel Stuurt staan Rien Schakel, Geertje Gunter en Corrie Bakker voor jou klaar om je te helpen, te sturen, te adviseren of te begeleiden bij al jouw fiscale vragen en uitdagingen. 

Schakel Stuurt - Persoonlijk

Persoonlijk

Bij ons werk je altijd samen met één contactpersoon die op de hoogte is van jouw persoonlijke situatie. Zo kunnen we er ook zeker van zijn dat al ons advies op jouw wensen en doelen is afgestemd.

Schakel Stuurt - Helder & onafhankelijk

Helder & onafhankelijk

De adviezen, rapporten en prognoses die wij voor je opstellen zijn altijd helder en begrijpelijk. Desgewenst geven wij ook mondeling toelichting en omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen we voorkomen dat je onnodige financiele producten koopt.